Има политически сили, които умишлено тласкат държавата надолу чрез заклинания

...
 Има политически сили, които умишлено тласкат държавата надолу чрез заклинания
Коментари Харесай

Хамид Хамид в Шумен: Да ходим пак на избори?! Престъпно е спрямо хората да се говори така

 izbori_2023_v1_014

 

Има политически сили, които съзнателно тласкат страната надолу посредством заклинания и разграничителни линии, като авансово декларират, че България няма да има държавно управление. Отсега приказват, че ще вървят отново на избори.

 

Това съобщи дългогодишният народен представител от Движение за права и свободи и втори в листата за Шумен Хамид Хамид на предизборна среща в регионалния град, оповестиха от пресцентъра на Движението. В нея участваха водачът Мустафа Карадайъ, лидер на Шуменската листа, заместник-председателят на партията и лидер на листата в Разград Ахмед Ахмедов и общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов.

Това е несериозно, също така е незаконно по отношение на жителите на България, защото всеки, когато гласоподава, дава мандат да се работи, а не да се върви отново на избори, добави вицепрезидентът на международните либерали.

 

Проблемите на всички места са тежки - бедността, инфлацията, растежът на цените, ниските приходи, липса на държавна политика за поддръжка на дребния производител и бизнес, дефицитът на държавна политика изобщо. Държавата сега се движи на автопилот и това е в продължение на последните две години, безапелационен е Хамид.

Тя ще продължи по този начин, в случай че в предизборното говорене не чуваме нищо за проблемите на хората, а единствено една мантра – правосъдна промяна. Под това те схващат да сменят основния прокурор, което не може да е промяна. В ПГ на Движение за права и свободи, дружно с специалисти от научните среди, с някогашни конституционни съдии, предложихме детайлно създаден план за изменение на Конституцията в глава Съдебна система. В този план разписахме всичко това, за което се приказва в обществото - проверяващи функционалности, специфичен прокурор, който да проверява основния прокурор. Изненадата беше, че никой не подписа плана, сподели още Хамид.

 

През късия си интервал на ръководство, те нанесоха толкоз вреди, колкото други не съумяха за 12 години. Повече от 15 милиарда задължения на година и резултатът от тях е нулев. Вместо да вземат решение рецесии, те основават в допълнение такива, с които идващото държавно управление ще би трябвало да се заеме да взема решение, безапелационен е дългогодишният народен представител на Движение за права и свободи.

 

Движение за права и свободи ще върне разсъдъка и разговора в политиката, естественото действие на институциите в страната, за да има спокойна среда и с цел да може бизнесът да работи умерено, съобщи Хамид и изиска поддръжка от гласоподавателите, " с цел да може Движение за права и свободи да взе участие в коалиция за спасението на България ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР